Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HČSP izlazi u devet izbornih jedinica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska čista stranka prava na predstojeće izbore izlazi u devet izbornih jedinica kao, kako je naglašeno na konferenciji za novinare, jedina dosljedna državotvorna stranka u Hrvatskoj.

Predsjednik stranke Josip Miljak rekao je da je on nositelj liste za sve izborne jedinice, osim za IX. i X. u kojima je nositelj potpredsjednik stranke Luka Podrug.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić ZAJEDNO HRVATSKA Todorić osnovao stranku i obećao borbu protiv korupcije Branimir Nestorović Dr. Nestorović prelomio Potres u pokretu koji je bio iznenađenje izbora u Srbiji: Kontroverzni doktor postavio ultimatum, uslijedila je drama

Miljak je pozvao birače da glasuju za HČSP kao jedinu dosljednu državotvornu stranku, jer time biraju jaku i samosvjesnu nacionalnu politiku, te je iznio niz kritika aktualne vlasti i oporbe. Naglasio je također da se HČSP zalaže za prekid pregovora o ulasku Hrvatske u Europsku uniju i NATO. Svima koji kažu da tomu nema alternative, mi imamo hrabrosti reći ne, kao i Bruxellesu i Haagu, rekao je. Mi smo za pregovaranje sa svima, ali kao ravnopravan partner, dodao je. 

'Ne nasjedajte pričama da Hrvatska nema alternativu, jer ako je doista nema, nećete valjda glasovati za one koji su je u taj položaj i doveli', poručio je Miljak biračima.

'HČSP se zalaže za cjelovitu poreznu i pravosudnu reformu', rekao je Josip Bekavac. Zauzeo se da se u svrhu povećanja nataliteta u Hrvatskoj pomogne obiteljima s dvoje djece oslobađanjem od poreza dječje opreme i hrane. Također, zauzeo se za smanjenje državne potrošnje u cilju povećanja ulaganja i poticanja gospodarstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene