Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog uvrede i klevete

Biskupi traže Milanovićevu ISPRIKU!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska biskupska konferencija traži objašnjenje i ispriku od premijera Milanovića zbog uvrede, klevete i narušavanja ugleda.

Biskupi ispriku od premijera Milanovića traže zbog izjave da su 'zločince ovih dvadeset godina štitili Crkva i HDZ'. Radilo se, ističe HBK, o izjavi u kontekstu rasprave o zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije.

>> VIDEO 'Tjerali ste lisicu, istjerat ćete King Konga!'

'Biskupi su informirani i o izjavi koju je predsjednik Vlade Republike Hrvatske dao na sjednici održanoj 26. lipnja 2013. godine, a koju su prenijeli mediji. Naime, u kontekstu rasprave o 'Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske Unije' predsjednik Vlade RH je izjavio da su 'zločince ovih 20 godina štitili Crkva i HDZ'. Biskupi očekuju objašnjenje takvog istupa i traže ispriku zbog uvrede, klevete i narušavanja ugleda', stoji u priopćenju.

Iz Vlade ne žele komentirati zahtjev Hrvatske biskupske konferencije.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene