Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Prekršio zakon

Đuri Đakoviću kazna od 22.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Đuro Đaković Holding mora platiti 22.000 kune kazne jer je prekršio Zakon o preuzimanju dioničkih društava, odlučila je Hanfa.

Slavonskobrodska kompanija ogriješila se o zakon predstavljajući javnosti detalje preuzimanja Ingre iako to nije smjela napraviti.HANFA je zaključila da je Đuro Đaković na internetskoj stranici Zagrebačke burze 16. srpnja 2012. godine dao obavijest da je njegov Nadzorni odbor dao suglasnost upravi za objavu namjere dobrovoljne ponude za preuzimanje Ingre.

Pročitajte i ovo Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi Ilustracija Kazna prije zločina Zbog drakonskog zakona ljude će moći uhititi i prije nego što počine zločin: "Rezultat bi bio orvelovska noćna mora"

>> Đuro Đaković zainteresiran za preuzimanje Ingre

Time je za holding nastala zakonska obveza objavljivanja ponude za preuzimanje Ingre, a tada je ponuditelju i osobama koje s njim djeluju te članovima uprave i Nadzornog odbora ciljnog društva zabranjeno svako drugo komuniciranje s javnošću.No u Đakoviću nisu šutjeli o tome, nego su se raspričali na sve strane što je primijetila i Hanfa.

Tako je ta agencija utvrdila da je nakon nastanka obveze objavljivanja ponude za preuzimanje Ingre održan briefing za novinare na kojemu je o planovima i aktualnoj objavi namjere preuzimanja govorio Vladimir Kovačević, predsjednik uprave Đuro Đaković Holdinga. On je usto i dao intervju na tu temu.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene