Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznajte koje

Jugo 'prekinulo' brojne trajektne i katamaranske linije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prekidu su brojne trajektne i katamaranske linije.

Kolnici su mokri i skliski mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i Dalmaciji, a u pomorskom prometu zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su brojne trajektne i katamaranske linije, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Pročitajte i ovo Trajekt Jadrolinije u splitskoj luci Pismo vrhu kompanje Sindikat Jadrolinije traži ostavku predsjednika Uprave: ''Znao je da brod Oliver nije spreman'' Trajekt Oslofjord Skandinavski trajekt plovit će pod Jadrolinijom: "To je unapređenje usluge, komfora i sadržaja"

Trajekti ne plove na linijama Sumartin-Makarska, Lopar-Valbiska i Valbiska-Merag, a katamarani na linijama Mali Lošinj-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka, Zadar - Rivanj - Sestrunj - Božava – Zverinac, Split-Vis, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli i Split-Hvar-Korčula.

Trajekt Hanibal Lucić na Silbi udario u obalu, putnici prespavali na brodu

Trajekt na liniji Split-Drvenik Veli neće pristati u Drveniku Malom. Prema otoku Pagu trajekt plovi na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna, navodi se u izvješću u 9 sati.

Podsjetimo, Jadrolinijin trajekt 'Hanibal Lucić' prilikom pristajanja u luku Silba, u petak oko 20:20 sati, zbog jakog juga udario je u obalu te je manje oštećen pramčani dio broda, no nitko od putnika nije ozlijeđen. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene