Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na trajektu je bilo ukrcano 23 putnika, četiri osobna automobila te četiri kamiona.


Jadrolinijin trajekt 'Hanibal Lucić' prilikom pristajanja u luku Silba, u petak oko 20,20 sati, zbog jakog juga udario je u obalu te je manje oštećen pramčani dio broda, no nitko od putnika nije ozlijeđen, priopćeno je iz riječke Jadrolinije.

Vezani članci Odbjegla guma Zalutala guma uletjela u restoran, sva sreća da su gosti već pojeli svoj ručak Hummer i Honda (Foto: Screenshot/YouTube) Oprez, testosteron na cesti! Manijaci na autocesti šokirali ostale sudionike prometa

Ističu kako je riječ o manjoj šteti te da ni u jednom trenutku u pitanje nije dovedena sigurnost putnika.

Na trajektu je bilo ukrcano 23 putnika, četiri osobna automobila te četiri kamiona.

Pregledom trajekta nakon havarije 'utvrđeno je kako među putnicima i posadom broda nema ozljeđenih niti materijalnih oštećenja na vozilima', navode iz Jadrolinije.

Radi oštećenja trupa brod nije mogao nastaviti plovidbu na svojoj redovitoj liniji i vratiti se u luku Zadar.

Svi putnici i posada preko noći su bili zbrinuti na brodu, a u jutarnjim satima, zamjenskim brodom Jadrolinije, organiziran je njihov prijevoz do luke Zadar.

Utvrđivanje uzroka pomorske nezgode provest će se u skladu s propisanim postupcima Društva, a sam popravak broda slijedit će nakon temeljitog pregleda i točnog utvrđivanja obima oštećenja, ističu iz riječke Jadrolinije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook