Prekinut je promet na državnoj cesti DC1 između Sinja i Dugopolja u mjestu Brnaze zbog prometne nesreće, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Galerija


U sudaru dvaju auta koji se dogodio jutros u 6:50 između Sinja i Dugopolja ozlijeđeno je dvoje ljudi, a cesta je zatvorena za sav promet, javila je policija.

Vezani članci Sudar u Splitu Splitska policija traži svjedoke prometne nesreće: Teške ozljede zadobili pješak i dijete Policijsko vozilo, ilustracija Prometna nesreća kod Đurđevca: Jedna osoba poginula u slijetanju automobila u jarak

Divlja svinja uočena je na autocesti A3 Bregana – Lipovac na 50. kilometru između čvora Rugvica i naplatne postaje Zagreb-Istok.

Predmet je na kolniku na autocesti A1 na 343. kilometru između čvora Prgomet i čvora Vrpolje u smjeru Zagreba pa se vozi uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Predmet je na kolniku na autocesti A1 između čvora Pirovac i čvora Benkovac, između 298. i 295. kilometra, u smjeru Zagreba i vozi se uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, u priobalju, kao i na pojedinim graničnim prijelazima pa iz HAK-a vozačima savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila i mole za strpljenje.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U pomorskom prometu nema poteškoća. (Hina)