Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na državnoj cesti dc1

U sudaru dvaju auta ozlijeđeno dvoje ljudi, prekinut promet između Sinja i Dugopolja

Gužva, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr)
Gužva, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Gužva, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Prekinut je promet na državnoj cesti DC1 između Sinja i Dugopolja u mjestu Brnaze zbog prometne nesreće, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

U sudaru dvaju auta koji se dogodio jutros u 6:50 između Sinja i Dugopolja ozlijeđeno je dvoje ljudi, a cesta je zatvorena za sav promet, javila je policija.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća Prema Zagrebu Sudarila se dva kamiona: Zbog istjecanja nafte zatvoren dio autoceste

Divlja svinja uočena je na autocesti A3 Bregana – Lipovac na 50. kilometru između čvora Rugvica i naplatne postaje Zagreb-Istok.

Predmet je na kolniku na autocesti A1 na 343. kilometru između čvora Prgomet i čvora Vrpolje u smjeru Zagreba pa se vozi uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Predmet je na kolniku na autocesti A1 između čvora Pirovac i čvora Benkovac, između 298. i 295. kilometra, u smjeru Zagreba i vozi se uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, u priobalju, kao i na pojedinim graničnim prijelazima pa iz HAK-a vozačima savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila i mole za strpljenje.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U pomorskom prometu nema poteškoća. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene