Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBAVIJEST HAK-A

Vozači, oprez! Na glavnim državnim autocestama zastoji, magla, radovi, prometne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mjestimice gusta magla smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, promet je vrlo gust na pojedinim dionicama autocesta, vozi se usporeno u koloni i uz kraće zastoje, a promet je gust i na pojedinim graničnim prijelazima, izvijestio je u petak navečer Hrvatski autoklub (HAK).

Uz povremene zastoje i kolone vozi se na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između odmorišta Vukova Gorica i odmorišta Dobra (u zoni radova) u smjeru Dubrovnika.

Zbog prometne nesreća na autocesti A3 između čvorova Ivanja Reka i Rugvica u smjeru Lipovca, promet se vodi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Prometna nesreća je i na A3 između čvorova Novska i Okučani u smjeru Lipovca, a promet se vodi otežano jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 60 km na sat. Kolona vozila proteže se oko 2 km.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uskoro natječaj Novi sustav naplate cestarina na autocestama: Naplatne kućice odlaze u povijest, evo kada bi sve trebalo zaživjeti

Pročitajte i ovo Ilustracija nije imao vozačku Kakav ulov! Dalmatinac mrtav pijan vozio autocestom, policija ga uhitila u Lici

Zbog radova noćas od 22 do 5 ujutro na A7 GP Rupa-Rijeka-Žuta Lokva između čvorova Draga i Sveti Kuzam u oba smjera višekratno će se zaustavljati promet u maksimalnom trajanju od 15 minuta; od 22 do 6 ujutro kroz tunel Učku vozit će se uz privremenu regulaciju prometa.

Čekanja na graničnim prijelazima su od 30 minuta do 2 sata.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene