Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seoba skijaša

Gužve na granici prema Sloveniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnim prijelazima prema Sloveniji, tradicionalno u ovo doba godine pojačan je promet, radi odlaska hrvatskih građana na skijanje i povratka onih koji su blagdane proveli u domovini, a zasad ponajviše na graničnom prijelazu Bregana.

Na Bregani je od jutros u 7 sati do 17 sati iz Hrvatske izašlo oko sedam tisuće vozila i oko 23 tisuće putnika, doznaje se na tom graničnom prijelazu. Otvoreno je pet traka, a za ulazak u Sloveniju čeka se oko sat vremena. Po podacima s graničnog prijelaza Macelj od jutros su otvorene dvije ili tri trake, a za prijelaz granice oko 17 sati čeka se do pet minuta. Skijaše su na izlazu iz Hrvatske poslijepodne zamijenili radnici iz BiH, Srbije i Hrvatske koji se vraćaju na posao u zapadnoeuropske zemlje. 

Pročitajte i ovo Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage

>> Na skijanje ide 10 posto više građana nego lani

Na Pasjaku je i dalje pojačan promet, a otvorena su dva izlaza, rečeno je na tom graničnom prijelazu. Na graničnom prijelazu Rupa nema gužve niti kolona. Po podacima policije najveće gužve na graničnim prijelazima Pasjak i Rupa bile su između 7 i 9 sati ujutro. Do 11 sati na Pasjaku iz Hrvatske je izašlo oko 4.600 osoba, a na Rupi oko 2.300 osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene