Obavijesti Video Pretražite Navigacija
povratak s produženog vikenda

Teška nesreća prekinula promet Jadranskom magistralom, jedna osoba poginula. Na autocestama kilometarske kolone

autocesta
autocesta Foto: Marko Todorov/Cropix
Hrvatski autoklub izvijestio je o izvanrednim situacijama na cestama zbog čega se stvaraju kolone, a vožnja je usporena.

Kako je izvijestio Hrvatski autoklub, zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (D8) prekinut je promet na dionici između Senja i Klekovice.

Policija je izvijestila da je dojava o prometnoj nesreći na D8 između Novog Vinodoloskog i Senja stigla u nedjelju u 15:53. Jedna je osoba preminula na mjestu nesreće.

Gužve na autocestama

Na autocestama su kolone te se vozi usporeno.

Na A1 između tunela Čelnika i tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba kolona vozila u pokretu duga je oko 3 kilometra te se vozi uz ograničenje od 40 km/h.

Pročitajte i ovo Ilustracija izgubio nadzor nad vozilom Teška nesreća na A3: Smrtno stradao motociklist

Prometne nesreće su poslije čvora Bosiljevo I u smjeru Zagreba te između čvora Ogulin i Bosiljevo II također u smjeru Zagreba. Vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje.

Pred naplatom Lučko i Demerje nema duljih čekanja.

Pročitajte i ovo Sjeverna Koreja opet pustila balone pune smeća - 1 prljavi napad FOTO Sjeverna Koreja poslala novih 600 balona punih smeća i fekalija susjedima

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog povećanog priljeva, vozila se povremeno zaustavljaju na čvoru Krapina u smjeru Trakošćana. Kolona vozila pred naplatnom postajom Zaprešić u smjeru Trakošćana duga je oko 1 kilometar, a u zoni radova kod čvora Sveti Križ Začretje oko 2 km.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrbovsko i Ravna Gora, uključujući tunele Javorova Kosa i Pod Vugleš u smjeru Zagreba vozi se usporeno u koloni u pokretu dugoj oko 5 kilometara. HAK na toj dionici savjetuje izlaz na NP Delnice ili NP Ravna Gora.

Na Krčkom mostu smjeru kopna vozi se uz povremene kraće zastoje. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene