Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probit će se rokovi

Gdje je zapelo? Ogroman red pred Poglavarstvom: "Ispravljamo matematičke pogreške"

Aktualno Galerija Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Gužva na predaji biračkih listića u Zagrebu Gužva na predaji biračkih listića u Zagrebu Foto: Josip Bandic/Cropix Gužva na predaji biračkih listića u Zagrebu Gužva na predaji biračkih listića u Zagrebu Foto: Josip Bandic/Cropix Gužva na predaji biračkih listića u Zagrebu Gužva na predaji biračkih listića u Zagrebu Foto: Josip Bandic/Cropix +2 Gužva na predaji biračkih listića u Zagrebu Galerija 1/7 >>
Pred Gradskim poglavarstvom u Zagrebu i dalje je veliki red osoba koje donose kutije s biračkim listićima.

Mnoštvo biračkih kutija i dalje pristiže u zagrebačko Gradsko poglavarstvo. Predsjednici biračkih odbora formirali su red, a u svojim rukama nose vrećice i kutije s listićima.

"Čekamo manje od sat vremena. Ne znamo točno gdje zapinje, puno je materijala. Sve to treba predati i pregledati", ispričala nam je jedna od predsjednica biračkog odbora koja čeka u redu pred Poglavarstvom.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, DP DP i partneri imaju 14 mandata Pljesak i euforija u Domovinskom pokretu, Penava održao govor: "Nadam se da ćemo krojiti sudbinu Hrvatske"

Pročitajte i ovo Rijeke pravde Parlamentarni izbori 2024 U SDP-u euforija na spomen mogućeg mandatara - Peđa Grbin poručio: "Ovo nije gotovo!"

Pred Poglavarstvom je velika gužva jer se ondje obrađuje 606 biračkih mjesta. Trenutačno je ondje obrađeno nešto više od 40 posto glasova.

"Nećemo reći gdje zapinje, velika je gužva. Zapisi su veoma opsežni, ne možemo očekivati da se sve to obradi u brzinskom roku. Stvari idu nabolje, obrađuje se i ispravljaju se greške tamo gdje ih ima. Ispravljaju se matematičke pogreške", rekao je predsjednik zagrebačkog Gradskog izbornog povjerenstva Vjeran Blažeković.

Pročitajte i ovo Sandra Benčić, Možemo! Parlamentarni izbori 2024. Benčić: ''Bit ćemo brana tome da desnica uđe u Vladu''

Blažeković je otkrio koje su pogreške na listićima najčešće.

"Najčešće pogreške su matematičke. Čista matematika koju treba uskladiti", kazao je.

Očekivani kraj obrade listića predviđen je za 2:00 ujutro, no ti rokovi vjerojatno će biti probijeni.

"Nezahvalno je dati prognozu. Može biti da se dotad sve unese, svi bi to željeli, ali to ne možemo garantirati", zaključio je Blažeković.

Tijek izbora pratite OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene