Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljeto na cestama

Gust promet: Kolone na više prometnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I u nedjelju su prometnice pune. Tijekom prvog dijela dana većinom u smjeru mora, a povremeno i u smjeru unutrašnjosti.

Promet je vrlo gust na većini cesta u smjeru mora, povremeno i u smjeru unutrašnjosti, duž Jadranske magistrale (D8), zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Krčkom mostu te na pojedinim graničnim prijelazima.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Prometna nesreća u Kaštel Sućurcu Potresna objava Brojni se opraštaju od poginule mlade majke: "Ostat ćeš zauvijek u našim srcima. Nećemo te zaboraviti"

Na nekim se dionicama autocesta vozi usporeno i u koloni, uz povremene kraće zastoje, osobito u blizini odmorišta i čvorova. Vozače se poziva na stpljenje te prilagođavanje brzine i načina vožnje trenutačnim uvjetima. Pazite i na sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A1 promet je gust na dionici od Zagreba prema Karlovcu, (uz stalno pojačan priljev vozila na naplati Lučko u smjeru mora) te cijelom dionicom prema jugu i u smjeru unutrašnjosti.

A1 Zagreb-Split-Ploče:

-na izlazu s autoceste u Lučkom kolona je oko 3 km;
-kod naplatne postaje Demerje kolona je oko 1 km;

A7 GP Rupa-čvor Diračje i Sveti Kuzam-Šmrika:

-riječka obilaznica kod čvora Škurinje (na 24.+650 km) u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h, zbog sanacije mjesta nakon prometne nesreće.
-između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka vozi se usporeno, u koloni.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene