Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao iz veterinarske ordinacije

GSS iz jame duboke 45 metara spasio psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gorska služba spašavanja izvukla je iz jame duboke 45 metara, nedaleko od Benkovca, psa. Nitko ne zna koliko je dugo pas bio u jami niti kako je u nju dospio.

Akcija izvlačenja psa iz Golubinke trajala je dva sata. Pripadnici GSS-a shvatili su da se u jami nalazi pas nakon što su, u sklopu speleološke škole, jučer na tom mjestu označavali trasu za nastavu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tražilo je 45 pripadnika HGSS-a Tražili je kilometrima, a žena mrtva blizu kuće Slika nije dostupna Sletjeli automobilom Split: Pripadnici GSS-a izvukli dvoje ljudi iz provalije

Nitko ne zna kako je pas dospio u jamu kroz koju prolazi podzemna rječica. Pretpostavlja se da ga je ili donijela voda, ili da je upao. Ako je zaista upao onda je pravo čudo da je preživio pad. Pretpostavlja se da je preživio hraneći se golubovima.

No tu čudima nije kraj. Spasioci su prema dogovoru psa ostavili u kavezu veterinarske stanice. Ipak, do dolaska veterinara netragom je nestao. Možda je ohrabren posljednjom krenuo u novu avanturu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene