Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada smo prije nekoliko dana pisali Facebook stranici 'Mladi napustimo Hrvatsku', ona je imala 5.000 članova, a danas ih ima više od 30.000.


Potaknuti situacijom u Hrvatskoj koju za svoju generaciju procjenjuju bezizlaznom, članovi grupe razmjenjuju savjete kako uspjeti u nekoj drugoj, mladima naklonjenijoj zemlji.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 U Puli šipkama i palicom nasrnuli na starijeg muškarca koji je priskočio u pomoć supruzi Slika nije dostupna Stranku s imenom i prezimenom napustilo šest članova: "Kad obraz i čast imaju cijenu, mi u tome ne možemo sudjelovati"

'Na mladima svijet ostaje zbog toga se želimo pripremiti na svijet koji nam ostavljate. Želimo se školovati po svjetskim standardima, želimo steći radna iskustva u top svjetskim poduzećima. Želimo se osjećati građanima svijeta, kako bi od naše HRVATSKE učinili BISER SVIJETA!', stoji u opisu grupe.

>> Novi hit na Facebooku 'Mladi Napustimo Hrvatsku'

U grupi 'Mladi napustimo Hrvatsku' nalaze se savjeti kako i gdje otići iz Lijepe naše i ona služi kao svojevrsna grupa potpore svim onim mladim ljudima, koji su odlučili napustiti Hrvatsku. Vladu optužuju da ne misli na mlade u Hrvatskoj i ne potiče ih na ostanak, već upravo suprotno.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju