Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne žele živjeti u 'Lijepoj našoj'

Grupa 'Mladi napustimo Hrvatsku' već ima više od 30.000 članova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada smo prije nekoliko dana pisali Facebook stranici 'Mladi napustimo Hrvatsku', ona je imala 5.000 članova, a danas ih ima više od 30.000.

Potaknuti situacijom u Hrvatskoj koju za svoju generaciju procjenjuju bezizlaznom, članovi grupe razmjenjuju savjete kako uspjeti u nekoj drugoj, mladima naklonjenijoj zemlji.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija - 1 PREVEZEN U BOLNICU U Puli šipkama i palicom nasrnuli na starijeg muškarca koji je priskočio u pomoć supruzi Slika nije dostupna među njima i gradonačelnik Knina Stranku s imenom i prezimenom napustilo šest članova: "Kad obraz i čast imaju cijenu, mi u tome ne možemo sudjelovati"

'Na mladima svijet ostaje zbog toga se želimo pripremiti na svijet koji nam ostavljate. Želimo se školovati po svjetskim standardima, želimo steći radna iskustva u top svjetskim poduzećima. Želimo se osjećati građanima svijeta, kako bi od naše HRVATSKE učinili BISER SVIJETA!', stoji u opisu grupe.

>> Novi hit na Facebooku 'Mladi Napustimo Hrvatsku'

U grupi 'Mladi napustimo Hrvatsku' nalaze se savjeti kako i gdje otići iz Lijepe naše i ona služi kao svojevrsna grupa potpore svim onim mladim ljudima, koji su odlučili napustiti Hrvatsku. Vladu optužuju da ne misli na mlade u Hrvatskoj i ne potiče ih na ostanak, već upravo suprotno.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene