Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gruntovec: USKOK podnosi istražni zahtjev za 26 osoba, pritvor za 13

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK će u petak ujutro podnijeti istražni zahtjev za 26 osoba i pritvor za 13 osoba uhićenih u sklopu akcije 'Gruntovec', izjavio je ravnatelj USKOK-a Dinko Cvitan u emisiji Mirjane Hrge '10 do 8'.

Između ostaloga, Cvitan je odgovarao i pitanja o akcijama 'Gruntovec', 'Maestro' i 'Kum', objašnjavajući zbog čega nisu ispitani ministri koji sjede u Upravnom odboru Hrvatskog fonda za privatizaciju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkriveni Policija se oglasila o akciji s USKOK-om: Uhićeni su zaradili stotine tisuća eura, traže još jednog muškarca Ilustracija zločinačko udruženje Uhićenja u tijeku: Nova akcija USKOK-a i policije

Cvitan je također ustvrdio kako bi USKOK sigurno istražio i načine financiranja stranaka ukoliko bi se pojavile indicije koje ukazuju na nepravilnosti.

Navodeći kako je prvoosumnjičeni u akciji 'Kum' vodio narkolanac iz kaznionice, Cvitanu je postavljeno pitanje može li nešto slično biti motiv ubojstva Davora Zečevića, no ravnatelj USKOK-a odgovorio je kako policija provodi istragu te kako on u ovome trenutku nema što reći osim da se provode sve potrebne istražne radnje.

Razgovor s Dinkom Cvitanom pogledajte u video prilogu.    

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene