Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamolba za Klub nezavisnih

Grubišić: Primam Kosor u klub; Kosor: Ne želim tamo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Grubišić objavio je da je kao predsjednik Kluba nezavisnih zastupnika zaprimio zamolbu da Jadranka Kosor postane članica tog kluba.

Ivan Grubišić zamolbu za učlanjenje nije zaprimio izravno od Kosor već od tajnika Sabora. Rekao je da će bivšu zastupnicu HDZ-a tehnički primiti u klub, no da politička suradnja s njom ne dolazi u obzir.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kreće rasprava Zakon o medicinskoj oplodnji: Oporba skeptična oko darivanja zametaka Slika nije dostupna Predaja imovinskih kartica Doznajte tko bi mogao biti najbogatiji saborski zastupnik

>> Ivan Grubišić objavio svoje kandidate za dogradonačelnika i župana

Također, svako njezino istupanje u ime Kluba nezavisnih zastupnika morat će prethodno dogovoriti s njim, rekao je Grubišić.

No, Jadranka Kosor kasnije je izjavila da ona ni ne namjerava ući ni u koji klub pa tako ni u onaj nezavisnih zastupnika, pri čemu je zahvalili Grubišiću što ju je bio spreman primiti.

Kaže kako njezin proces u HDZ-u još uvijek traje jer će se zažilit da presudu Visokog suda časti koji je donio odluku o njezinom isključenju iz stranke. Požalila se da se presuda objavljena u medijima prije nekoliko dana, a da ju je ona dobila tek jučer.

Također, premještena je sa svog mjesta u Sabornici na jedno od mjesta u pozadini, a na njezino je mjesto, kako je rekla, došao jedan od mojih sudaca.

Kosor kaže da je od tajnika tražila jedino 'stol i stolicu' da može raditi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene