Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velik problem

Grubišić: Nedopustivo je da se šutke dopušta prodaja droge u 'smart shopovima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik HDSSB-a Boro Grubišić poručio je u srijedu kako je nedopustivo šutke dopuštati kriminalcima da putem 'smart shopova' prodaju drogu u sprejevima, osvježivačima zraka ili solima za kupanje.

"U Osijeku je došlo do trovanja dvojice maloljetnika. Oni su zbog nadrogiranosti, halucinacija te drugih simptoma izmijenjenog stanja svijesti primljeni u bolnicu, a sve to zbog proizvoda koji se legalno prodaju u smart shopovima po Hrvatskoj", rekao je Grubišić nakon stanke koju je zatražio u Saboru.

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti"

Podsjećajući da je u Zagrebu nedavno zbog istog razloga jedan maloljetnik umro, Grubišić se zapitao zašto nitko u vladi, inspekcijama ili ministarstvu unutarnjih poslova ništa ne poduzima protiv takve prodaje droge.

"Netko štiti biznis jer od toga ima lovu. Tko je taj doznat ćemo pa makar i kad ode ova vlada", poručio je Grubišić prozivajući vladu zbog 'labavog odnosa' prema toj novoj pojavi.

Ionako nam je, podsjeća Grubišić, mali natalitet. "Mladi odlaze u inozemstvo, a sada nam se uništava i ona mladež koja ostaje. Žalosno i sramotno", zaključio je taj HDSSB-ovac. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene