Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

Grom pogodio dvije žene u Zadru: Ozlijeđeno joj uho jer je u trenutku udara pričala na mobitel!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom jutrošnjeg nevremena u Zadru. oko 7:30 sati ozlijeđene su dvije žene.

Za jakog nevremena koje je jutros pogodilo zadarsko područje, grom je udario na zadarsku tržnicu pri čemu su dvije žene ozlijeđene i prevezene su u bolnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

U zadarskoj Općoj bolnici doznaje se da su žene stabilno te da su zadržane na promatranju. Kako nam je rekla liječnica Melanija Ražov Radas, jednu je ženu grom udario u stopalo, ali srećom nije zadobila teže ozljede.

Kod druge žene došlo je do bizarnijeg slučaja. Ona je zadobila ozljede uha i to zato jer je u trenutku udara groma razgovarala na mobitel. Grom je, prema svemu sudeći, udario u mobitel uslijed čega je ženi ozlijeđeno uho. Ni njoj nisu evidentirane teže ozljede, no treba pričekati dok se ne obave svi pregledi, te ustanovi je li ženi ozlijeđen sluh.

Zadarski Županijski Centar 112 izvijestio je da je jutros oko 7:30 udario grom na gradskoj tržnici ispred trgovine „Konzum" i da su pritom ozlijeđene dvije osobe, koje su djelatnici Hitne medicinske pomoći prevezli u Opću bolnicu Zadar.

FOTO Olujni vjetar odnio krov u Velikoj Gorici

Zadar je tijekom jutra pogodilo jako grmljavinsko nevrijeme, a samo od 7 do 8 sati na zadarskom području palo je 15 litara kiše po metru četvornom.

Munje su izazvale i manji požar u Parku prirode Telašćica izbio požar kojeg gase vatrogasci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene