Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon sunca - oluja

VIDEO Olujni vjetar odnio krov u Velikoj Gorici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vruć i sparan dan u Velikoj Gorici zamijenila je olujna večer...

Nakon što se tijekom dana živa u termometru na zagrebačkom području penjala i do 33 stupnja celzijeva, mirnu večer razbudili su zvukovi grmljavine te prizor munje koje paraju nebo nad glavnim gradom.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose

U okolici Zagreba bijesnilo je i jako nevrijeme, posebno u Velikoj Gorici gdje su letjeli čak i krovovi.

Velikogoričko područje večeras je pogodilo olujno nevrijeme u kojemu je oštećeno oko 20-tak vozila te kuća i zgrada, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Orkanski vjetar je u Velikoj Gorici u olujnih pola sata odlomio limene pokrivače s krova zgrade u Zagrebačkoj ulici, koji su pali na parkirane automobile gdje je više njih oštećeno, a vjetar je porazbacao stolove, stolice i suncobrane s terasa kafića.

Srpski mediji upozoravaju: Od ponedjeljka nam prijeti jaki tornado!

Inače, Meteoloaram je žuto upozorenje za područje od sjeverozapadne Hrvatske do istre i srednje Dalmacije, što znači da je vrijeme potencijalno opasno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene