Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inicijativa za opoziv Dalić

Grmoja priznao: "Rijeka Peruća je moja pogreška, ispričavam se svima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnik Mosta Nikola Grmoja na Facebooku je poručio kako je on odgovoran za pogrešno spominjanje nepostojeće "rijeke Peruće"

Na sjednici Vlade danas je odbijen zahtjev za opozivom ministrice Martine Dalić, između ostalog i jer je u zahtjevu navedena nepostojeća rijeka Peruća.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Želi predstaviti program Grmoja: "Ako je sve tako idealno kao što Plenković tvrdi, zašto izbjegava sučeljavanje" Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku

Zastupnik Mosta Nikola Grmoja ubrzo se oglasio na Facebooku i poručio kako je on odgovoran za pogrešku.

Objavu Nikole Grmoje prenosimo u cijelosti:

Jedna od glavnih vijesti današnjega dana je pogreška u zahtjevu za opoziv ministrice Dalić u kojemu se spominje nepostojeća „rijeka Peruća“. Ovu sam pogrešku omaškom ja napravio dodajući tu točku naknadno na prvotni nacrt opoziva. Za to se ispričavam svim kolegama u oporbi, ali i kolegama iz kluba Mosta koji su podržali zahtjev za opoziv. Oni ne mogu i ne trebaju dijeliti odgovornost za moje pogreške.

Ali ovaj nevažni detalj treba nas sve podsjetiti kako je došlo vrijeme da svatko tko obnaša bilo koju političku funkciju prihvati odgovornost za svoje pogreške. Iza svake krive odluke stoji ime i prezime konkretne osobe. A cijela javnost zna tko stoji iza afere „savjetničke naknade“, tko je doveo i tko je cijelo vrijeme štitio Antu Ramljaka u marifetlucima u kojima je TEXO MANAGEMENTU, njegovoj bivšoj tvrtki, isplaćeno 12 milijuna kuna. Ime i prezime mozga i političkog zaštitnika operacije „savjetniče naknade“ je MARTINA DALIĆ.

Danas je taj slučaj dobio novu dimenziju jer je cjelokupna Vlada stala u obranu tog lešinarskog pothvata. Umjesto da najure kompromitiranu ministricu, premijer i ostali članovi Vlade odlučili su je zaštiti. Pametnome dosta!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene