Nikola Grmoja
Nikola Grmoja Foto: DNEVNIK.hr

Saborski zastupnik i politički tajnik Mosta Nikola Grmoja rekao je u nedjelju kako ta stranka neće podržati inicijativu Vladimira Šeksa za opozivom hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.


"Predsjednika je izravno biralo preko milijun hrvatskih građana i razlozi za njegov opoziv u Saboru trebali biti jako 'debeli'", napisao je Grmoja na Facebooku.

Vezani članci Zoran Milanović VIDEO Dugo se nisu vidjeli pa se sreli u Brezovici. Milanović nam je otkrio o čemu je pričao s premijerom: "O muhama. Pištoljem smo ih gađali" Predsjednik Zoran Milanović u Popovači Milanović na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Popovače: "Tu sam prvi put došao na biciklu..."

Naveo je kako razlog sigurno ne može biti žestoka prepirka s Miloradom Pupovcem do koje je, kaže, došlo "jer Milorad nije ispunio očekivanja predsjednika Republike".

"Uostalom, ako ćemo iskreno, a jedino tako znam, i sam sam pobornik fajta bez rukavica. Volim nastup i stil u kojem se kaže ono što se misli. Nisam pobornik naučenih frazetina i briselskog novogovora", rekao je Grmoja.

"Dakle, nećemo podržati Šeksovu inicijativu, ali sam spreman odmah dati potpis i dignuti obje ruke za konačno micanje štetočine i suradnika UDBA-e Šeksa iz hrvatske politike i pravosuđa", napisao je Grmoja.

Zovu me mediji i pitaju hoćemo li podržati Šeksovu inicijativu za opoziv Milanovića. Odgovaram da je predsjednika...

Objavljuje Nikola GrmojaNedjelja, 28. ožujka 2021.