Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trebaju debeli razlozi

Grmoja: "Nećemo podržati inicijativu za opoziv predsjednika. Biralo ga je preko milijun građana"

Nikola Grmoja
Nikola Grmoja Foto: DNEVNIK.hr
Saborski zastupnik i politički tajnik Mosta Nikola Grmoja rekao je u nedjelju kako ta stranka neće podržati inicijativu Vladimira Šeksa za opozivom hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

"Predsjednika je izravno biralo preko milijun hrvatskih građana i razlozi za njegov opoziv u Saboru trebali biti jako 'debeli'", napisao je Grmoja na Facebooku.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović komentar Lane Ružičić Zoran Milanović tipka... Zoran Milanović Objava na Facebooku Milanović poručio: "Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti"

Naveo je kako razlog sigurno ne može biti žestoka prepirka s Miloradom Pupovcem do koje je, kaže, došlo "jer Milorad nije ispunio očekivanja predsjednika Republike".

"Uostalom, ako ćemo iskreno, a jedino tako znam, i sam sam pobornik fajta bez rukavica. Volim nastup i stil u kojem se kaže ono što se misli. Nisam pobornik naučenih frazetina i briselskog novogovora", rekao je Grmoja.

"Dakle, nećemo podržati Šeksovu inicijativu, ali sam spreman odmah dati potpis i dignuti obje ruke za konačno micanje štetočine i suradnika UDBA-e Šeksa iz hrvatske politike i pravosuđa", napisao je Grmoja.

Zovu me mediji i pitaju hoćemo li podržati Šeksovu inicijativu za opoziv Milanovića. Odgovaram da je predsjednika...

Objavljuje Nikola GrmojaNedjelja, 28. ožujka 2021.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene