Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mali pomak

Građani rad Vlade ocijenili čvrstom dvojkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za svoj rad Vlada je ovaj mjesec dobila čvrstu dvojku (2.46) što je vrlo mali pomak u odnosu na prošlomjesečnih 2.40.

U prvom mjerenju, onom iz veljače, Vlada Zorana Milanovića je za svoj rad od hrvatskih građana/ki ocjenjena s čvrstom trojkom (3.1) da bi nakon toga ocjena počela kliziti prema dolje, pokazalo je istraživanje javnog mnijenja CRO Demoskop.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Glas s Pantovčaka Milanović pohvalio Plenkovića: "Potpisat ću rješenje" Andrej Plenković Obrecnuo se i na oporbu Plenković: "Uputio sam prijedlog Milanoviću..."

Najprije je to klizanje u ožujku pokazalo na brojčaniku ocjenu od 2.94, pa 2.69 u travnju. Naredna tri mjeseca Vlada je i dalje imala trojku, ali sad vrlo mršavu (svibanj 2.54, lipanj 2.55 i srpanj 2.52). Od kolovoza ocjena je pala ispod 2.5 i školskim rječnikom Vlada za svoj rad od svojih građana/ki dobija dvojku: u kolovozu 2.43; rujnu 2.42, listopadu 2.40 i sada u studenom 2.46).

>> EKSKLUZIVNO: Doznajte kako građani ocjenjuju Vladu!

A kako je to izgledalo u istom mjesecu prije četiri godine, na samom početku krize za koju su tada pesimisti najavljivali da će trajati 4-5 godina? U studenom 2008. godine, doduše ipak u znatno drugačijem političkom, gospodarskom i socijalnom konktekstu, tadašnja je Vlada Ive Sanadera za svoj rad dobila ocjenu 2.57.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene