Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obavlja pretrage

Bandić bio na pregledu u bolnici: ''Sve je bilo OK, osjećam se dobro... Čekam nalaze krvi''

Milan Bandić bio na pregledu u KBC-u Rebro
Milan Bandić bio na pregledu u KBC-u Rebro Foto: DNEVNIK.hr
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je bio na pregledu u KBC-u Zagreb.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić obavlja pretrage kako bi utvrdio svoje zdravstveno stanje. Prije nekoliko dana hodao je uz pridržavanje suradnika. Iako su neki to protumačili kao da je popio čašicu previše, Bandić je kasnije objasnio da je taj dan zaboravio popiti terapiju za tlak.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

''Zdravlje je dobro, osjećam se dobro'', rekao je u petak gradonačelnik. Dodao je da mu je na jutrošnjem pregledu bilo sve u redu, a čeka nalaze krvi. ''Ja sam 0 - krvna grupa i mogu svima dati krv. Ako vam treba, mogu vam dati krv. Krvna grupa govori o mom altruizmu. Jutros na pretragama je bilo sve OK, nadam se da će tako biti i s tih deset epruveta koje sam tamo ostavio'', rekao je.

Simptomi moždanog udara

U sinoćnjem intervjuu za Dnevnik Nove TV najavio je da će u petak ujutro na kontrolu na Jordanovac te da nije bio već osam mjeseci. ''Da kucnem u drvo'', rekao je i kucnuo si o glavu, ''zdravlje je hvala Bogu dobro''. ''To je Milan Bandić, bit će dobro. Imao sam danas simptome kao kad sam prije 17 godina imao moždani udar, ali hvala Bogu sve je ok. Ja još uvijek imam energije za dva čovjeka. Tako će biti dok god radim ovaj posao, a radit ću ga, vjerujte mi, još dugo'', rekao je.

Bandić je 2003. imao moždani udar, a posljednjih se godina suočavao i s drugim zdravstvenim problemima. 2016. operirao je sinuse i dan poslije operacije obilazio štandove, a onda zbog komplikacija ponovno završio u bolnici. Operirao je i bruh, a samo pet mjeseci poslije ponovno je završio na operacijskom stolu. Zbog suženja žile ugrađen mu je stent. Iz bolnice je izašao isti dan i obišao sajam zimnice. Zbog plućne embolije bio je hitno hospitaliziran mjesec dana nakon što je imao prijelom noge. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene