Obavijesti Pretražite Navigacija
Slučaj trudnice na trajektu

FOTO Šokantne fotografije glisera Hitne: Gradonačelnica Supetra već je upozoravala na problem

Gliser kojim se s otoka Brača prevozi pacijente na kopno
Gliser kojim se s otoka Brača prevozi pacijente na kopno Foto: DNEVNIK.hr/Facebook
Gradonačelnica Supetra Ivana Marković i prije današnjeg tragičnog slučaja upozoravala je na problem hitnog prijevoza na Braču.

Šokantna vijest da je trudnica s Brača mrtav plod rodila na trajektu prema Splitu ponovno je otvorila pitanje hitne medicinske pomoći na Braču.

Pročitajte i ovo Brza brodica pomorske medicinske službe "impresivna brzina" Nova brodica pomorske medicinske službe u roku od sat vremena prevezla trudnicu s Raba u Rijeku Humanitarci s Brača Bravo! Stotine ugostiteljskih radnika s Brača svoje su napojnice donirali djeci s poteškoćama u razvoju

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković već je upozoravala na problem. I u današnjem statusu objasnila je zašto se žena vozila trajektom, prvo iz splitske bolnice na Brač, a zatim zbog krvarenja natrag s otoka na kopno.

"Radi se ponovo o hitnom medicinskom prijevozu. Jednom gliseru nije radio motor, dok na drugom, zamjenskom, navodno nisu radili brisači te nije bio u mogućnosti prevesti pacijenticu u Split", napisala je Marković.

U rujnu 2021. Marković je objavila šokantne fotografije na kojima se vidi loše stanje glisera za prijevoz hitnih pacijenata. 

Voditelj Hitne medicinske pomoći "Brač" tada je govorio da brodovi nisu reprezentativni, ali da jesu ispravni. Vlasnik privatne tvrtke koja za hitnu odrađuje transporte rekao je da je na slikama zamjenski brod. Glavni je u to vrijeme bio na popravku.

Aktualno Gradonačelnica Supetra objavila šokantne fotografije glisera kojim se prevoze pacijenti: ''Opasan za posadu, putnike... sve se raspada'' Gliser kojim se s otoka Brača prevozi pacijente na kopno Gliser kojim se s otoka Brača prevozi pacijente na kopno Foto: DNEVNIK.hr/Facebook Stanje glisera Hitne pomoći za prijevoz pacijenata s otoka Brača - 2 Stanje glisera Hitne pomoći za prijevoz pacijenata s otoka Brača - 2 Foto: Facebook Stanje glisera Hitne pomoći za prijevoz pacijenata s otoka Brača - 3 Stanje glisera Hitne pomoći za prijevoz pacijenata s otoka Brača - 3 Foto: Facebook Stanje glisera Hitne pomoći za prijevoz pacijenata s otoka Brača - 4 Stanje glisera Hitne pomoći za prijevoz pacijenata s otoka Brača - 4 Foto: Facebook Stanje glisera Hitne pomoći za prijevoz pacijenata s otoka Brača - 5 Stanje glisera Hitne pomoći za prijevoz pacijenata s otoka Brača - 5 Foto: Facebook +5 Stanje glisera Hitne pomoći za prijevoz pacijenata s otoka Brača - 6 Hrvatska Gradonačelnica Supetra objavila šokantne fotografije glisera kojim se prevoze pacijenti: ''Opasan za posadu, putnike... sve se raspada'' 1/11 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene