Članovi Građanske inicijative donijeli su premijeru Milanoviću cijev uoči da mu pomognu u sanaciji poplavljenog stana.


Parodija na račun premijera Zorana Milanovića i njegove 'empatične' izjave u Rajevom Selu, da je i njemu pukla cijev pa zna kako je to kad ti poplavi stan, danas je otišla korak dalje.

Vezani članci Pukla cijev u Zadru (Foto: Dnevnik.hr) Totalni kaos na ulicama Zadra: Radnici probušili vodovodnu cijev, voda šiklja na sve strane Inicijativa Lex Franak (Foto: Dnevnik.hr) Lex franak predlaže zakon koji bi sve kredite u švicarcima proglasio ništetnima

Naime, članovi Građanske inicijative donijeli su premijeru Milanoviću cijev uoči sjednice Vlade da mu pomognu u sanaciji poplavljenog stana. Samo što premijer još nije izišao pa mu ju nisu mogli i uručiti.

'Ovdje smo kako bismo uručili premijeru Milanoviću cijev jer smo čuli da ima problema s instalacijama kod kuće. Nadamo se da će se naša solidarnost prenijeti na njega i da će u skorije vrijeme pomoći ljudima na poplavljenim područjima ili otići', kazali su članovi inicijative odbacujući povezanost se nekom od političkih stranaka.

Salvama kritika Milanović je jučer bio obasut na društvenim mrežama, a njegovim 'socijalnim vještinama' nisu oduševljeni niti u SDP-u.

Mladi SDP-ovac o Milanovićevoj cijevi: 'Ovakav propuh u glavi još nisam vidio'

Mladi riječki SDP-ovac Sanjin Matijević na svoj je profil na Facebooku stavio fotografiju punknute cijevi uz kratki komentar: 'A štaš', puklo...'.

U komentarima ispod fotografije napisao je:

'Ovo jednostavno nisam mogao prešutjeti. Takav propuh u glavi još nisam u životu vidio, strašno nešto'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook