Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Ni nakon sastanka s vlastima

Građani Turnja ne planiraju mirovati: Prosvjedovat će sve dok ne vide bagere i lopate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici Turnja traže da nadležne institucije rade svoj posao. Naime, nakon nesreće u kojoj je poginuo dječak, roditelji su se sastali s predstavnicima vlasti.

Iz Ministarstva prometa poručili su da će još ove školske godine osigurati potrebne mjere za usporavanje vozila na cesti na kojoj je poginuo dječak. Rečeno je da će izvođača radova za izgradnju obilaznice pronaći do kraja 2019. godine. Međutim, građani su sumnjičavi te poručuju da će prosvjedovati sve dok ne vide bagere i lopate.

Pročitajte i ovo Prosvjednici u Izraelu Četvrti dan zaredom Prosvjednici s bakljama pred zgradom parlamenta: Traže nove izbore i optužuju izraelsko vodstvo Nastavak prosvjeda poljoprivrednika Nezadovoljni europskom politikom Prosvjednici blokirali centar Bruxellesa: Europski birokrati gnjev poljoprivrednika mogu vidjeti, čuti, ali i namirisati

"Mislim da je bilo nužno da i stručne službe Hrvatskih cesta i Ministarstvo unutarnjih poslova, a i rukovodeći ljudi iz tih institucija, stvarno čuju sve što se događa na D1 u Turnju", rekao je Damir Mandić, gradonačelnik Karlovca. "Ja ću ovaj put ipak ostati na strani roditelja, i dok ne vidim – ne vjerujem."

Nataša Lemić, organizatorica prosvjeda rekla je da građani u nedjelju nastavljaju s prosvjedom "jer se ovaj tjedan ništa neće riješiti, niti će se sljedeći tjedan išta riješiti."
 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene