Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nogometna euforija

Nogometni spektakl u Pločama: "Da smo ih imali, mogli smo prodati 10 tisuća ulaznica"

Aktualno Galerija Nogometni spektakl u Pločama - 1 Nogometni spektakl u Pločama - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nogometni spektakl u Pločama - 2 Nogometni spektakl u Pločama - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nogometni spektakl u Pločama - 3 Nogometni spektakl u Pločama - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nogometni spektakl u Pločama - 4 Galerija 1/4 >>
Cijeli grad Ploče zahvatila je nogometna euforija. Ne čudi jer lokalni klub Jadran Luka Ploče dočekuje Hajduk u osnimini finala Kupa. Ulaznice su planule u jedan dan, a nogometni sraz je cijeli grad bacio u muke - za koga sad navijati.

 U Pločama je ovih dana top tema samo jedno.

"Utakmica Jadrana i Hajduka", rekao je Duje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pitali smo vas za mišljenje Građani se jasno izjasnili: Čak 84% glasova je za ukidanje pomicanja kazaljki

Jadranovo igralište ih čeka ušminkanije nego ikad. Postavljene su montažne tribine, čuva se travnjak. Oko tri tisuće ulaznica planulo je u jednom danu. 

"Interes je sigurno, da smo imali, po meni, do 10.000 mogli bi ih prodat bez problema, al evo i ovo je veliki korak i doživljaj za sve nas", poručio je Petrit Dulaj, direktor NK Jadran Luka Ploče. 

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Barbara Golja Bilo je svega Pregled tjedna: Najvažnije događaje donosi Barbara Golja

"Dosta je ljudi koji nisu došli do ulaznice i danas pitaju, recimo imam prijatelje i z Splita i Zagreba čak koji zovu i pitaju ima li kakva uzvisina s koje mi to možemo gledati, hahah", istaknuo je Predrag.

Više pogledajte u priloženom videozapisu.
 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene