Obavijesti Video Pretražite Navigacija
30.000 korisnika

Građani Novog Zagreba bez tople vode od 1. do 15. kolovoza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi Zagreb bit će bez tople vode od 1. do 15. kolovoza 2017. zbog obnove vrelovodne mreže, obavijestili su korisnike iz HEP Toplinarstva.

Stanovnici Novog Zagreba koji se toplinskom energijom opskrbljuju iz središnjega toplinskog sustava HEP Toplinarstva bit će bez tople vode od 1. do 15. kolovoza 2017. zbog obnove vrelovodne mreže.

Pročitajte i ovo Ilustracija Građani u šoku! Dio Novog Zagreba tri tjedna nema toplu vodu, dobit će je nakratko pa opet ostati bez nje: "Ovo je van svake pameti" Slika nije dostupna Idućeg tjedna Bez tople vode 30 tisuća kućanstava u Novom Zagrebu

Toplom vodom u tom razdoblju neće biti opskrbljeno približno 30.000 krajnjih kupaca.

HEP Toplinarstvo obnavljat će magistralni vrelovod u Zapruđu s južne strane Mosta mladosti kod Ulice Damira Tomljanovića Gavrana, priopćio je Sektor za korporativne komunikacije Službe za odnose s javnošću HEP-a. Radovi su nužni kako bi se spriječili kvarovi i puknuća na toplinskom sustavu te kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom tijekom sezone grijanja.

Radnici HEP Toplinarstva napominju da novozagrebačka naselja toplinskom energijom ne mogu opskrbiti ni na jedan drugi način te da će zato učiniti sve kako bi što prije završili radove.

HEP Toplinarstvo moli stanovnike Novog Zagreba za strpljenje i razumijevanje. Ove godine obnovit će se oko tri kilometra vrelovodne trase te izgraditi 5,6 kilometara nove trase.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene