Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osim o kandidaturi, Gotovina je tijekom posjeta Biogradu iskomentirao i tužbu protiv SAD-a rekavši kako je riječ o pravnoj proceduri kojom se bave njegovi odvjetnici, ali smatra da bi bio red da se njegovo ime ukloni s popisa osoba koje SAD smatra teroristima ili kriminalcima.


General Ante Gotovina u petak je u Biogradu sudjelovao na svečanoj sjednici povodom proslave Dana grada.

Vezani članci Pet godina čekaju dovršetak radova - 1 APN se oglasio o fijasku s POS-ovim stanovima u Biogradu: Ako obitelji odustanu, vratit će im se novac s kamatama Stanovi APN-a APN-ov fijasko u dalmatinskom gradiću: Zbog nemara države 29 obitelji strahuje da će izgubiti dom

"To sam već rekao i ostajem pri tome", odgovorio je Gotovina na novinarsko pitanje hoće li se kandidirati na predstojećim predsjedničkim izborima, aludirajući time na svoj raniji stav da neće.

General Gotovina tuži SAD: Traži da ga se makne s popisa terorista

Gotovina je prokomentirao i tužbu protiv SAD-a koji ga drži na popisu terorista. "To je jedna pravna procedura. Time se bave moji odvjetnici", poručio je Gotovina i rekao kako mu pojavljivanje na listi nije direktno ekonomski naštetilo, ali smatra da bi bio reda da ga se skine s nje. "Mislim da to tako treba ići", zaključio je Gotovina koji će se u novoj godini posvetiti poslu i ribarstvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook