Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buktinja automobila

FOTO Izgorio BMW usred Splita: Policija otkrila uzrok požara

Izgoreni BMW - 2
Izgoreni BMW - 2 Nikola Vilic/Cropix
Aktualno Galerija Izgoreni BMW - 3 Izgoreni BMW - 3 Foto: Nikola Vilic/Cropix Izgoreni BMW - 4 Izgoreni BMW - 4 Foto: Nikola Vilic/Cropix Izgoreni BMW - 5 Izgoreni BMW - 5 Foto: Nikola Vilic/Cropix Izgoreni BMW - 1 Izgoreni BMW - 1 Foto: Nikola Vilic/Cropix +0 Izgoreni BMW - 2 Galerija 1/5 >>
Osobni automobil BMW splitskih registarskih pločica zapalio se nakon ponoći na parkiralištu na križanju Starčevićeve ulice i Zrinsko-frankopanske ulice, doznaje se u srijedu iz policije.

Vatru na BMW-u koji je gorio usred Splita je ugasilo troje pripadnika Javne vatrogasne postrojbe grada Splita s jednim vozilom. Dovršen je očevid požara.

Sumnja se da je požar podmetnut. "Utvrđeno je kako je uzrok požara otvoreni plamen", izvijestila je PU splitsko-dalmatinska. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Vatra nije zahvatila druga vozila koja su bila parkirana u blizini, pa nema veće materijalne štete, izvijestila je ranije policija te dodala da je planulo na električnim instalacijama.

Pročitajte i ovo Satelitska snimka Krimskog mosta Uvjereni u pobjedu VIDEO Ovo je trenutak ukrajinskog napada dronom na Krimski most: "Kad je došlo do eksplozije, bili smo sretni i počeli smo si čestitati"

Izgoreni BMW - 2 Izgoreni BMW - 2 (Foto: Nikola Vilic/Cropix)

"Prvo je naišao vozač autobusa, on ga je počeo gasiti aparatom, a onda su došli vatrogasci. Ne vjerujem da je izgorio sam od sebe, to je zvijer od auta i baterija mu se nalazi iza, a ne naprijed. Nemam ja problema ni s kim, nisam ni muhu zgazio, a kad naiđem na mrave, zaobiđem ih da ih ne zgazim. Bit će da su neki koktel bacili. Bitno da nikome nije ništa, a limarija će se lako riješiti. Da sam barem tenk ovdje parkirao, bilo bi bolje", rekao je vlasnik BMW-a Zvonimir Perak za Slobodnu Dalmaciju.

Ističe kako ne zna tko bi mogao biti kriv za požar, ako očevid utvrdi da je podmetnut.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene