Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar kod Sukošana

FOTO: Gorjelo na 50-ak metara od kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutrošnji požar u Sukošanu kod Zadra ozbiljno je prijetio tamošnjim kućama i stanovništvu. Izgorjelo je oko 10 hektara niskog raslinja i guste makije, a vatra je došla na oko 50-ak metara od prvih kuća.

U opasnosti je bila i sukošanska marina Dalmacija, a vatru su uspijeli zaustaviti dva kanadera, jedan air traktor i zemaljske vatrogasne snage.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo"

U tijeku je saniranje požarišta i natapanje vodom terena, a vatra je u potpunosti stavljena pod kontrolu. No sve su zemaljske vatrogasne snage još na terenu jer se strahuje od novog rasplamsavanja vatre nakon što zapuše poslijepodnevni maestral.

Vatrogasni zapovjednik na terenu kaže kako su imali najmanje 5 ili 6 dojava ljudi koji su javljali o različitim vremenima i mjestima na kojima je planula vatra, a svi su navodili kako je neposredno prije toga tuda prošao vlak. Tako postoji opravdana sumnja da su vatru zapalile ili iskre iz vlaka ili je netko namjernonešto bacao iz vlaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene