Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar brzo ugašen

VIDEO: Gorjela dvorana Vatroslav Lisinski

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski večeras je izbio požar, potvrdili su nam u zagrebačkom OKC-u.

U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski na drugom katu večeras je izbio požar, koji su vatrogasci u potpunosti ugasili, priopćio je zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 115 godina od Starčevićeve smrti 150 godina HSP-a: 2000 pristaša obilježilo obljetnicu Slika nije dostupna 'Sve za nju' Orkestar Scale uz maestra Valerija Gergijeva dolazi u Zagreb

 

Ne zna se što je uzrok požara niti što se točno dogodilo, ali najvjerojatnije nije bilo otvorenog plamena već se radilo o gorenju bez plamena, doznaje se u zagrebačkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi. Dodali su da su vatrogasci otkrili izvor dima te da rade na saniranju terena i odimljavanju prostora.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama navodi da je za sada poznato da su se u dvorani, u kojoj se izvode radovi, nalazili aparati za brušenje parketa i kante s nepoznatim sadržajem. Nakon što je dežurni čuvar oko 20,40 sati prijavio da je čitava dvorana zadimljena, na intervenciju su izašla 24 vatrogasca s čak sedam vozila, jer, kako je rekao dežurni vatrogasac, 'gdje ima dima ima i vatre'. Na teren su upućena četri vatrogasna vozila iz postaje Centar i tri iz Novog Zagreba.

U požaru nije bilo ozlijeđenih a na teren je došla hitna pomoć zbog preventivnih razloga, doznaje se u zagrebačkoj policiji. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene