Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatra se širi velikom brzinom

Gori i u Mokošici: 'Čeka nas teška noć'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Plata u Župi dubrovačkoj te Komina u dolini Neretve u Dubrovačko-neretvanskoj županiji poslije 15 sati buknuo je i požar iznad najvećeg dubrovačkog naselja Mokošice.

Po riječima županijskog vatrogasnog zapovjednika Stjepana Simovića vatra se širi velikom brzinom, a gasiteljima pomaže jedan kanader. Požarom je zahvaćena mješovita šuma.

Pročitajte i ovo Požar na Jarunu Još nepoznat uzrok Požar u Zagrebu: Iz zgrade izlazio crni dim, intervenirala hitna pomoć Požar u kući, ilustracija Intervencija u tijeku Gori kuća kod Zaprešića: "Vatra ju je cijelu zahvatila"

>> VIDEO: Požar kod Vodica: 'Vatra je došla do apartmana, ljudi su pomagali gasiti'

Simović kaže da je požarište u Župi dubrovačkoj pod kontrolom no i dalje gori u Kominu, no kuće su obranjene. 'Čeka nas teška noć i ukoliko vatra krene prema Kuli Norinskoj, odnosno naselju Matijevići iza brda bit će vrlo teško' , rekao je Stjepan Simović i dodao kako su angažirane i dodatne snage s poluotoka Pelješca odnosno Stona. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene