Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dobar strateški partner'

MARAS PONOVNO OPTIMIST 'Taj je kilometrima daleko od likova iz 'Domoljubne koalicije''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar SDP-ove vlade, Gordan Maras prokomentirao je promjene u vodstvu Hrvatske seljačke stranke.

Na izbornoj skupštini održanoj 19. travnja, u drugom krugu glasovanja, HSS-ovci su dali povjerenje Kreši Beljaku, koji je time preuzeo vođenje HSS-a. Danas je izbor vodstva HSS-a odlučio prokomentirati i bivši ministar SDP-ove vlade, Gordan Maras. Na svojem je facebook profilu objavio status u kojem je istaknuo zadovoljstvo novoizabranim predsjednikom HSS-a.

Pročitajte i ovo Gordan Maras, Darko Milinović i Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Milinović i Maras o izborima Što se događa iza kulisa kampanje: "On nije žrtvovan da isprovocira Milanovića već mu je Plenković to naredio! A SDP je napravio veliku pogrešku..." Slika nije dostupna Želi po pobjedu s HSS-om Siniša Vuco postao predsjednik splitskog HSS-a, odgovorio planira li u utrku za gradonačelnika

'Krešo Beljak novi predsjednik HSS-a mi se čini skroz ok. Taj je kilometrima daleko mentalitetom, razmišljanjem i postupcima od ovih likova iz "domoljubne koalicije" poput Karamarka, Tepeša i sličnih. Mislim da će brzo maknuti HSS da ne bude Karamarkov potrčko', napisao je Maras te dodao kako Beljak ima 'potencijala ujediniti niz stranaka nastalih osipanjem HSS-a'.

U izboru novog vodstva u HSS-u, Maras vidi i novu suradnju HSS-a i SDP-a.

'Takva stranka centra, jaka na selu bila bi dobar strateški partner SDP-u za lokalne izbore slijedeće godine. Tko zna što budućnost nosi?', napisao je Maras.

 

 

Krešo Beljak novi predsjednik HSS-a mi se čini skroz ok. Taj je kilometrima daleko mentalitetom, razmišljanjem i...

Posted by Gordan Maras on 28. ožujka 2016


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene