Obavijesti Video Pretražite Navigacija
komentirao aktualnosti

Jandroković: ''Predsjednica će pobijediti bez obzira na to kako drugi vode kampanju''

Gordan Jandroković ispred Banskih dvora (Foto: Dnevnik.hr)
Gordan Jandroković ispred Banskih dvora (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Gordan Jandroković ispred Banskih dvora (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Predsjednik Sabora Gordan Jandroković ispred Banskih dvora komentirao je aktualnosti.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković nije htio komentirati češljanje imovine bivšeg ministra uprave Lovre Kuščevića. ''To ne mogu komentirati, informaciju sam vidio prije nekoliko minuta, to je pitanje za nadležne institucije'', rekao je Jandroković. Na pitanje hoće li na mjesto Kuščevića u HDZ-u zasjesti Ante Sanader rekao je da će se o tome razgovarati na nadležnim stranačkim tijelima.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Zašto to čine? Jandroković otkrio zašto se vrijeđa HDZ-ovce: "Nazivaju nas bandom, bagrom, gangsterima, kvislinzima…" Predsjednik Sabora Gordan Jandroković Izlazi na izbore Jandroković otkrio tko će biti predsjednik ako Milanović podnese ostavku: Tvrdi da on neće

U srijedu će se održati zajednička sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a na kojoj će se razgovarati i o pripremama stožera za Kolindu Grabar-Kitarović za skore predsjedničke izbore. Po već dostupnim informacijama, na čelu tima koji će voditi njen stožer bit će osječko-baranjski župan Ivan Anušić.

Jandroković je rekao da ova afera neće naštetiti Predsjednici. ''Predsjednica će voditi pozitivnu kampanju, radimo pripreme kako bi ta kampanja bila uspješna. Smatram da je ona najbolja kandidatkinja i da će ona pobijediti bez obzira na sve izazove koji su pred njom i bez obzira na način na koji drugi vode kampanju'', rekao je Jandroković.

HDZ-ovac se osvrnuo i na objavu navodne korespondencije Predsjednice i njezina bivšeg savjetnika Mate Radeljića. ''Mislim da je pitanje osobne kulture svakoga od nas da privatnu prepisku ne daje u javnost. Što je od te prepiske točno, relevantno i istinito ne mogu komentirati jer sam vidio samo iz medija'', rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene