Predsjednik Sabora Gordan Jandroković ispred Banskih dvora komentirao je aktualnosti.

Galerija


Predsjednik Sabora Gordan Jandroković nije htio komentirati češljanje imovine bivšeg ministra uprave Lovre Kuščevića. ''To ne mogu komentirati, informaciju sam vidio prije nekoliko minuta, to je pitanje za nadležne institucije'', rekao je Jandroković. Na pitanje hoće li na mjesto Kuščevića u HDZ-u zasjesti Ante Sanader rekao je da će se o tome razgovarati na nadležnim stranačkim tijelima.

Vezani članci Gordan Jandroković Jandroković udario novu uzdanicu Mosta ispod pojasa: "Imam troje djece... s istom ženom" Gordan Jandroković Sad već bivši šef Sabora osvojio simpatije svojom fotografijom iz mladosti: "Slatko. Simpatična obleka"

U srijedu će se održati zajednička sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a na kojoj će se razgovarati i o pripremama stožera za Kolindu Grabar-Kitarović za skore predsjedničke izbore. Po već dostupnim informacijama, na čelu tima koji će voditi njen stožer bit će osječko-baranjski župan Ivan Anušić.

Jandroković je rekao da ova afera neće naštetiti Predsjednici. ''Predsjednica će voditi pozitivnu kampanju, radimo pripreme kako bi ta kampanja bila uspješna. Smatram da je ona najbolja kandidatkinja i da će ona pobijediti bez obzira na sve izazove koji su pred njom i bez obzira na način na koji drugi vode kampanju'', rekao je Jandroković.

HDZ-ovac se osvrnuo i na objavu navodne korespondencije Predsjednice i njezina bivšeg savjetnika Mate Radeljića. ''Mislim da je pitanje osobne kulture svakoga od nas da privatnu prepisku ne daje u javnost. Što je od te prepiske točno, relevantno i istinito ne mogu komentirati jer sam vidio samo iz medija'', rekao je.