Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar državne imovine Goran Marić izjavio je u utorak da će u svom resoru prvo napraviti sustavnu analizu postojećeg stanja, jer, kako je rekao, Republika Hrvatska raspolaže golemim potencijalom imovine koju treba najprije utvrditi, knjigovodstveno ustrojiti, uskladiti i otkloniti sve nepravilnosti koje je utvrdila Državna revizija.


Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) odgovorno je radio svoj posao, međutim, ako je negdje potreban autoritet i snaga državne politike onda je to u resoru državne imovine i ona će pridonijeti da upravljanje, ali i gospodarenje državnom imovinom kao puno opširnije i kompleksnije, bude učinkovito i na dobrobit RH, rekao je Marić u Hrvatskom saboru.

Vezani članci Goran Marić O zdravstvenom stanju Gorana Marića oglasio se i HDZ, u bolnici ga posjetio ministar Vili Beroš Goran Marić Bivši ministar Goran Marić pretrpio teški srčani udar, hospitaliziran je u KB-u Sveti Duh

Na novinarski upit kada se mogu očekivat prvi rezultati njegova ministarstva, Marić je odgovorio kako će to biti uskoro te dodao kako vjeruje da će već za mjesec dana neki rezultati biti vidljivi i validni.

Upitan što će biti s poduzećima koja su skinuta s liste strateških, Marić je rekao kako će se razmotriti popis državnih strateških i poduzeća od posebnog interesa te najavio kako misli da će biti određenih korekcija. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju