Goran Marić
Goran Marić Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

Na Facebooku HDZ-a objavili su kako je s bivši ministrom državne imovine Goranom Marićem nakon pretrpljenog srčaog udara i operacije razgovarao i predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković.


"Potreseni viješću da je pretrpio težak srčani udar te da je podvrgnut operativnom zahvatu, u mislima smo s našim Goranom Marićem, članom Predsjedništva HDZ-a i bivšim ministrom državne imovine te njegovom obitelji. Nadamo se da će se brzo i uspješno oporaviti i vratiti svojim redovnim aktivnostima.

Vezani članci Nikola Grmoja Reakcija HDZ-a na prozivke iz Mosta i SDP-a: "Očajnička borba protiv neovisnosti pravosuđa" Zlatko Babić Kutinski gradonačelnik odbacio optužbe o političkom kadroviranju: ''Ja ucjene neću dopustiti. Mene su građani izabrali, oni me mogu i smijeniti''

S njime je danas razgovarao i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković te mu izrazio riječi podrške, uz najiskrenije želje za oporavkom i očuvanjem zdravlja, a u bolnici ga je posjetio i Vili Beroš.

Gorane, uz Tebe smo!", stoji u objavi uz fotografiju Gorana Marića. 

Potreseni viješću da je pretrpio težak srčani udar te da je podvrgnut operativnom zahvatu, u mislima smo s našim Goranom...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaSubota, 24. srpnja 2021.