Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretrpio srčani udar

O zdravstvenom stanju Gorana Marića oglasio se i HDZ, u bolnici ga posjetio ministar Vili Beroš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Facebooku HDZ-a objavili su kako je s bivši ministrom državne imovine Goranom Marićem nakon pretrpljenog srčaog udara i operacije razgovarao i predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković.

"Potreseni viješću da je pretrpio težak srčani udar te da je podvrgnut operativnom zahvatu, u mislima smo s našim Goranom Marićem, članom Predsjedništva HDZ-a i bivšim ministrom državne imovine te njegovom obitelji. Nadamo se da će se brzo i uspješno oporaviti i vratiti svojim redovnim aktivnostima.

Pročitajte i ovo Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA UŽIVO Pratite presicu Ivana Penave, je li već pao dogovor s HDZ-om? Ivan Penava i Andrej Plenković Salve uvreda VIDEO Pogledajte kako su se donedavno častili Plenković i DP, a sad dogovaraju koaliciju: "To su kvarni ljudi, zli! S njima nećemo imati posla"

S njime je danas razgovarao i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković te mu izrazio riječi podrške, uz najiskrenije želje za oporavkom i očuvanjem zdravlja, a u bolnici ga je posjetio i Vili Beroš.

Gorane, uz Tebe smo!", stoji u objavi uz fotografiju Gorana Marića. 

Potreseni viješću da je pretrpio težak srčani udar te da je podvrgnut operativnom zahvatu, u mislima smo s našim Goranom...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaSubota, 24. srpnja 2021.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene