Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Go-go plesačica za tri mjeseca zaradila 100 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U večerašnjoj Temi dana Hloverke Novak Srzić gostovala je Nina, go-go plesačica i Šime Lučin, saborski zastupnik SDP-s. Nina je prijavila policiji poslodavca nakon što je on od nje zatražio da nakon plesa gostima ponudi i seksualne usluge.

'Dobila sam ponudu da plešem na momačkoj večeri, a gazda mi je ponudio 5 tisuća eura da nakon plesa gostima ponudim seksualne usluge. Ja sam to odbila, a on mi je smanjio dnevnicu', rekla je Nina koja je nakon takve ponude promijenila poslodavca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mišo Kovač: 'Sanaderova pobjeda zapisana je u zvijezdama' Slika nije dostupna Zagorčev obavještajni udar na državni vrh

Na Hloverkin upit je li to uobičajena praksa i što sve točno njezin posao uključuje Nina je objasnila da se ona primarno bavi plesom, a zapravo se podrazumijeva da od gosta izvuče što više novca.

'Sjednete mu u krilo, naručujete šampanjac, što skuplji to bolji, obećavate mu seks', rekla je Nina koja je u zadnja tri mjeseca zaradila 100 tisuća kuna, a ima, kaže, djevojaka koje zarade puno više.

'Uzdržavam majku i oca, pošteno radim, to nije prostitucija', kaže Nina, a što se tiče prostitucije misli da je bolje i to legalno raditi nego krasti, lagati i drogirati se.

Šime Lučin inaglasio je kako organizirana društva prostituciju svode pod državnu kontrolu, jer ako to područje ne kotrolira država onda to radi kriminalni milje.

Na Hloverkino pitanje vidi li u skoroj budućnosti rješeno pitanje prostitucije u Hrvatskoj, Lučin je bio skeptičan.

Naglasio je da se na političkoj razini o tome izbjegava razgovarati, a za većinu stranaka ne postoji opcija da se prostitucija legalizira već taj problem po običaju guraju pod tepih.

'Hrvatsko društvo prepuno je malograđanskog lažnog moraliziranja', kaže Lučin.

Na referendumsko pitanje Teme dana jeste li za legalizaciju prostitucije čak 70 posto građano odgovorilo je pozitivno, a 30 posto njih protivi se takvom koraku. Možda je to dobar pokazatelj da promitivizam i malograđanstvo ipak polako napuštaju hrvatsko društvo.

Cijelu Temu dana pogledajte u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene