Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su donedavni čelnici splitskog ogranka Laburista otišli u regionalni HDSSD, na izbornoj je skupštini za novog predsjednika izabran poznati glumac Milan Štrljić.


Poznati glumac i bivši intendant splitskog HNK-a Milan Štrljić od novi je predsjednik splitskog ogranka Hrvatskih laburista.

Štrljić je za prvog čovjeka splitskog stranačkog ogranka izabran na izbornoj skupštini na kojoj su nazočni bili i potpredsjednik stranke te saborski zastupnik Branko Vukšić kao i članovi Predsjedništva stranke i saborski zastupnici Nikola Vuljanić i Stipe Drmić.

Vezani članci Slika nije dostupna Zagrebački Laburisti masovno napuštaju stranku; Tireli: 'Nema dokaza o prelasku Čačiću' Slika nije dostupna Laburisti očekuju osvajanje dva mjesta u EP-u

>> Lesar zbog prodaje državne imovine najavio kaznenu prijavu protiv Milanovića!

Uz Štrljića izabrana je i nova tajnica splitskog ogranka prof. Marita Brčić Kuljiš.

U kratkom obraćanju Štrljić je rekao kako se politika s njim igrala predugo, te da nas je šutnja dovela do situacije u kojoj se nalazimo. "Split ne stagnira zbog krize, sve je to alibi za nesposobno rukovodstvo", naglasio je. Njegov protukandidat bio je Ante Gojsalić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook