Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši intendant HNK

Glumac Milan Štrljić novi šef splitskih Hrvatskih laburista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su donedavni čelnici splitskog ogranka Laburista otišli u regionalni HDSSD, na izbornoj je skupštini za novog predsjednika izabran poznati glumac Milan Štrljić.

Poznati glumac i bivši intendant splitskog HNK-a Milan Štrljić od novi je predsjednik splitskog ogranka Hrvatskih laburista.

Štrljić je za prvog čovjeka splitskog stranačkog ogranka izabran na izbornoj skupštini na kojoj su nazočni bili i potpredsjednik stranke te saborski zastupnik Branko Vukšić kao i članovi Predsjedništva stranke i saborski zastupnici Nikola Vuljanić i Stipe Drmić.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Slika nije dostupna Demantira medijske napise Lesar se ispričao Matijaševiću: On nikad nije bio kandidat laburista

>> Lesar zbog prodaje državne imovine najavio kaznenu prijavu protiv Milanovića!

Uz Štrljića izabrana je i nova tajnica splitskog ogranka prof. Marita Brčić Kuljiš.

U kratkom obraćanju Štrljić je rekao kako se politika s njim igrala predugo, te da nas je šutnja dovela do situacije u kojoj se nalazimo. "Split ne stagnira zbog krize, sve je to alibi za nesposobno rukovodstvo", naglasio je. Njegov protukandidat bio je Ante Gojsalić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene