Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvrnuo se na govor na Kosovu

Glavašević prozvao Grabar-Kitarović: "Eto vam vaš 'europski Vučić', sram vas može biti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši član SDP-a i nezavisni saborski zastupnik Bojan Glavašević na svom je Twitter profilu komentirao govor Aleksandra Vučića na Kosovu i dodao kako bi predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović trebalo biti sram.

Saborski zastupnik Bojan Glavašević osvrnuo se na govor Aleksandra Vučića održanog na trgu u Kosovskoj Mitrovici tijekom kojeg je Slobodana Miloševića nazvao "najvećim liderom u povijesti Srbije".

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o Srebrenici Vučić se obratio javnosti: "Pritisak raste, znamo da nemamo nikakve šanse" Aleksandar Vučić rasprava o Kosovu VIDEO Vučić ponižen na sjednici UN-a, predsjedavajuća ga ušutkala lupajući rukom o stol

"Lijep pozdrav svima koji su me nazivali nacionalistom kad sam upozoravao da Aleksandar Vučić nije prijatelj Hrvatske, a posebno Kolindi Grabar-Kitarović koja ga je pozvala i tako pljunula u lice Hrvatske. Eto vam Vaš 'europski Vučić', Predsjednice. Sram Vas može biti", napisao je Glavašević na svojem Twitter profilu.

Podsjetimo, Vučić je ove veljače posjetio Hrvatsku na direktan poziv predsjednice Grabar-Kitarović.

"Mi smo u ovaj veliki i težak posao ušli a da ga je malo tko razumio. Malo tko je htio praviti bolje odnose Srba i Hrvata. Zahvalan sam predsjednici Hrvatske što je imala hrabrosti za poziv u trenutku kada je najlakše u Zagrebu napadati, isto kao i u Beogradu", rekao je Vučić tijekom dvodnevnog posjeta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene