Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan nakon prosvjeda

Glasnogovornica: Policajac vam nije trebao zabraniti snimanje prosvjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija priopćila je kako je na sinoćnjim prosvjedima bilo oko 3 i pol do 4 tisuće ljudi, iako se govorilo o najvećem prosvjedu dosad.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon izjava glasnogovornika Pavića Čačić: Tužba prodiv Vlade predat će se sljedećeg tjedna Slika nije dostupna Reakcija zbog Swobode Pavić: Iz Čačićevih riječi iščitava se strah

Na upit zašto je policija našem snimatelju zabranila snimati glasnogovornica zagrebačke policije Jelena Bikić kazala je kako o tom događaju nemaju nikakvih saznanja te da, ukoliko se to i dogodilo, nije bilo potrebe za tim postupkom.

Također, glasnogovornik Vlade Mladen Pavić na kojeg su prosvjednici naišli slučajno u Vukovaraskoj ulici i koga su zatim pljunuli i na njega bacili bocu, još nije podnio prijavu. 'Ukoliko policija utvrdi identitet počinitelja možemo Paviću predložiti podizanje tužbe. Ne možemo govoriti da taj čin ima elemente kaznenog djela, a da ga je boca udarila ovisilo bi o tome je li oštećeni zadobio ozljede i jesu li one lakše ili teže, rekla je Bikić'.

>> Policija zabranila snimanje našoj ekipi, privedeno sedam prosvjednika

Policija je također priopćila kako je u prosvjedima privedeno sedam osoba od kojih je četvero bilo maloljetnih. Kod dvoje maloljetnika pronađena su sredstva za ozljeđivanje dok su druga dvojica vrijeđala policiju. Od privedenih sedmero, troje ih je privedeno uz sredstva prisile.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene