Obavijesti Video Pretražite Navigacija
žestoke poruke

GLAS: ''Mađaron Grlić Radman nastavlja sramotiti Hrvatsku'', Orbana nazvali diktatorčićem

Anka Mrak Taritaš
Anka Mrak Taritaš Foto: DNEVNIK.hr
Stranka Glas oštro se obrušila na inoministra Gordana Grlića Radmana.

''Komentirajući otkrivanje spomenika u Mađarskoj koji prikazuje tu državu s dijelovima Hrvatske, ministar vanjskih i europskih poslova Hrvatske Goran Grlić Radman izjavio je da se radi o svečanosti koja će biti popraćena otpravnicima poslova. Dakle, umjesto najoštrijim prosvjednim notama i drugim oblicima suprotstavljanja takvim ekscesima susjednih država, naša će diplomacija pretenzije na hrvatski teritorij popratiti prisustvom diplomatskog osoblja'', priopćio je GLAS.

Pročitajte i ovo Svaki glas je bitan Svaki glas je važan Ne dopustite susjedu Peri, zbog kojeg nemate krov i lift u zgradi, da vas u srijedu opet zezne: Obucite se i izađite na izbore Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu

Navode da HDZ-ova Vlada time nastavlja dugi niz dodvoravanja sramoti Europske unije, provincijalnom diktatorčiću Viktoru Orbanu ''u čijem društvu, usprkos pokušajima da nas uvjere u suprotno, izgleda ipak najviše uživaju, u pravom duhu Mađarona 21. stoljeća''.

''Svaki pristojan čovjek i svaka pristojna politika oko Viktora Orbana, rušitelja liberalne demokracije i perfidnog sisatelja novca Europske unije, koju istovremeno potkopava, podigla bi sanitarni kordon, a ne ga opravdavala ili pokazivala razumijevanje. Tim više kad je takvo ponašanje začinjeno sve češćim otvorenim slavljenjem Mađarske koja uključuje značajne dijelove teritorija Hrvatske.

Ništa nas, naravno, od HDZ-ovaca ne čudi. Ali ipak, bilo bi pristojno da, nakon što su u 30 godina ovu državu temeljito opljačkali, a sad se još i ulaguju svakom svom političkom kompanjonu koji se sjeti da bi dio Hrvatske mogao otkinuti, prestanu ljude u Hrvatskoj zamarati svojim nakaradnim europejstvom i tobožnjim domoljubljem'', zaključuju u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene