Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaboravili radnike

Radnici očajavaju, Pevecima ni traga ni glasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok radnici štrajkaju zbog neisplaćenih plaća, Zdravko Pevec i njegova supruga Višnja kao da su u zemlju propali.

Upečatljiva raskoš Višnje i Zdravka Peveca, polako gubi svoj sjaj, a na bjelovarskoj adresi nismo ih uspjeli pronaći. 'Ja isto znam koliko i vi, nemam pojma. Nikad ja ne znam kad će doći', kazao nam je otac Višnje Pevec. 'Onda idite tamo u Zagreb pa snimajte, on nije tu', nadovezala se majka Višnje Pevec i zatvorila nam vrata.

Pročitajte i ovo Nestali dječak iz Njemačke Pregledavaju centimetar po centimetar I dalje se traga za malenim Arianom (6): Danas najveća operacija potrage - 1200 pomagača, ljudski lanci, desetak dronova u zraku Iva Radić - 1 Suočavanje s prošlošću Vukovarka koja 30 godina traži istinu o sudbini svojeg oca: Zašto se ništa nije pomaknulo s mrtve točke?

>> Očajni radnici Peveca i danas u štrajku

Zdravku Pevecu ne može se ući u trag, a on ima nekretnine u raznim krajevima Hrvatske, tako da se samo nagađa gdje bi mogao biti. Neki čak tvrde da je sa suprugom Višnjom već prešao granicu Hrvatske. Naišli smo i na zaključana vrata i na ranču u blizini Bjelovara. 'Jesam ga vidjela jedanput, išao je ovuda. Ima jako lijep auto', priča jedna prolaznica. U međuvremenu radnici Peveca nemaju niti za kruh i čekaju da im se vlasnik barem obrati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene