Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Delicija

Fritaja od 1.000 jaja i 20 kg šparoga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Puli se uživalo u velikoj fritaji napravljenoj od mladog luka, šparoga i tisuću jaja pripremala se oko dva sata, a porcije su planule u trenu.

Manifestaciju pod nazivom 'Uskrs u Puli' organizirala je Turistička zajednica Grada Pule i Tržnice d.o.o., a sve je nadzirao kuhar Branimir Živović.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Slika nije dostupna fritaja s 1500 jaja Sunčan dan, produženi vikend i slasna fritaja: U Puli podijeljeno 500 porcija proljetne delicije

Dobro raspoloženim građanima za ukusnu porciju nije bilo teško izdvojiti deset kuna, a fritaja je oduševila i turiste i domaće.

'Svaka čast za kuhara, s obzirom da ih je puno obično kažu 'Gdje je puno babica, djeca kilava', ali ovo je stvarno za 5!', rekao je jedan Puljanin.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene