Krstičević u bijesu baca maketu o tlo (Foto: Dnevnik.hr)
Krstičević u bijesu baca maketu o tlo (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Tijekom aktualnog prijepodneva u Saboru Vidović je Krstičeviću kao i premijeru Plenkoviću uručio makete borbenih aviona, a Krstičević svoju u bijesu bacio na pod.


SDP-ov saborski zastupnik Franko Vidović, koji je u srijedu razljutio ministra obrane Damira Krstičevića, u petak je komentirao ministrov bijesni ispad.

Vezani članci Franko Vidović Franko Vidović ima koronu, u srijedu je bio na Odboru s glavnom državnom odvjetnicom, šeficom USKOK-a... Gdje je zapelo s kupnjom aviona? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zašto još nema odluke o kupnji aviona? Predsjednica je spremna, a ministar poručuje: "Nadam se skoro..."

Podsjetimo,  tijekom aktualnog prijepodneva u Saboru Vidović je Krstičeviću, kao i premijeru Plenkoviću, uručio makete borbenih aviona, a Krstičević je svoju u bijesu bacio na pod.

"Ne izrugujem se s ljudima, empatična sam osoba. Da sam znao da će ga to toliko uzrujati, ne bih mu dao maketu, iako ne mislim da sam nešto krivo napravio", rekao je Vidović za N1.

Ipak, dodaje Vidović, Krstičević je u prvom redu ministar obrane i kao takav podložan javnoj kritici pa se mora s njom znati i nositi.