Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''DAROM'' tresnuo o pod

Vidović o ministrovu ispadu: "Da sam znao da će ga maketa toliko uzrujati, ne bih mu je dao"

Krstičević u bijesu baca maketu o tlo (Foto: Dnevnik.hr)
Krstičević u bijesu baca maketu o tlo (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Tijekom aktualnog prijepodneva u Saboru Vidović je Krstičeviću kao i premijeru Plenkoviću uručio makete borbenih aviona, a Krstičević svoju u bijesu bacio na pod.

SDP-ov saborski zastupnik Franko Vidović, koji je u srijedu razljutio ministra obrane Damira Krstičevića, u petak je komentirao ministrov bijesni ispad.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Apel bivšem ministru obrane SDP traži od Krstičevića očitovanje o jeftinoj kupovini stanova od MORH-a: "Sve u vezi s tim je zakonski, ali je pitanje je li moralno" Krstičević u bijesu baca maketu o tlo (Foto: Dnevnik.hr) Iz pravog kuta Pogledajte s kolikim je bijesom Krstičević reagirao u Saboru, ali i što je rekao Vidoviću

Podsjetimo,  tijekom aktualnog prijepodneva u Saboru Vidović je Krstičeviću, kao i premijeru Plenkoviću, uručio makete borbenih aviona, a Krstičević je svoju u bijesu bacio na pod.

"Ne izrugujem se s ljudima, empatična sam osoba. Da sam znao da će ga to toliko uzrujati, ne bih mu dao maketu, iako ne mislim da sam nešto krivo napravio", rekao je Vidović za N1.

Ipak, dodaje Vidović, Krstičević je u prvom redu ministar obrane i kao takav podložan javnoj kritici pa se mora s njom znati i nositi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene