Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Frane Lučić odao počast stradalim kolegama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu blagdana Sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, na šibenskome gradskom groblju Kvanju položeni su vijenci i zapaljene svijeće u znak sjećanja na vatrogasce poginule u kornatskoj tragediji te za sve pokojne vatrogasce.

Vijence su položili predstavnici Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije, šibenske Javne vatrogasne postrojbe te predstavnici županijskih DVD-a.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

Na groblju u Tisnom bio je i Frane Lučić, jedini preživjeli u Kornatskoj tragediji. Frane je odao počast svojim kolegama. 

Gubitak svojih najmilijih, obitelji vatrogasaca - ne mogu prežaliti.

Polaganjem vijenaca i obilaskom grobova, vatrogsaci su odali počast nastradalim kolegama. 

Prisjetili su se njihove hrabrosti i volje za životom. Novu sezonu požara, Vodičani će dočekati ojačni vatrogascima iz kontinentalne Hrvatske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene