Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Članovi posade

Francuzi nisu na vrijeme upozoreni na jak vjetar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Privatni avion koji je zbog jakog vjetra oštećen prilikom spuštanja u dubrovačku zračnu luku, ostaje na popravku. Članovi posade tvrde da nisu na vrijeme upozoreni na jak vjetar koji je prevrnuo letjelicu pri slijetanju.

Obitelj Vidal smatra da je vjetar faktor na koji se nije moglo utjecati. No, prema njihovom mišljenju kontrolni toranj je ipak mogao bolje obaviti svoj dio posla. 'Mislim da je kriv kontrolni toranj. Ne bi trebali dopuštati turistima da slete s tako jakim bočnim vjetrom', rekla je Vidal. Iako se nesreća dogodila, članovi posade smatraju da razloga za strah nije bilo.

Pročitajte i ovo Nasukani brod Izvijestilo Ministarstvo Ljudi s nasukanog broda prebačeni na kopno Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

>> Francuski zrakoplov pao u Dubrovniku

'Nismo se prepali, nitko nije ozlijeđen. Moj muž je jako dobar pilot. Prijatelj je jako dobro upravljao radio vezom. Sve je bilo pod kontrolom osim jakog bočnog vjetra', rekla je članica posade. Usprkos svim neugodnostima, obitelj Vidal je spremna za nastavak putovanja prema Turskoj, nakon čega se vraćaju u Pariz. Avion u Dubrovniku ostaje na popravku do daljnjeg.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene