Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Francuski zrakoplov pao u Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski športski zrakoplov tipa MX-7 pao je danas oko 11,45 sati prilikom slijetanja u dubrovačku zračnu luku, no nitko od troje francuskih državljana koji su se u njemu nalazili nije ozlijeđen, javilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Zrakoplov četverosjed, proizvođača Maule i registarskih oznaka FG-MRBA, slomio je lijevi kotač prilikom slijetanja te je pao i potom oštetio elisu i prednji lijevi kotač. U zrakoplovu su se nalazili pilot i dvoje putnika, svi francuski državljani, koji su prošli bez ozljeda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Došla iz Londona Milijunta putnica u zračnu luku Dubrovnik stigla 26 dana ranije Slika nije dostupna Posjet Dubrovniku Kosor otvorila novi putnički terminal dubrovačke Zračne luke

Priopćeno je da će sutra istražitelj za zrakoplovne nesreće Ministarstva mora, prometa i infrastrukture obaviti očevid te zrakoplovne nesreće. Zbog velikog prometa koji se posebice u turističkoj sezoni odvija na Zračnoj luci Dubrovnik, zrakoplov je prenesen u hangar, a promet je ponovo otvoren sat vremena nakon pada zrakoplova. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene