Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rasprava u suđenju Jasmini Bilonić i fra Šimi Nimcu odgođeno je do daljnjeg zbog srčanih problema optužene, a pravni zastupnik oštećene župe tvrdi kako je fra Šime novac prebacio u Švicarsku.


Današnja rasprava na splitskom Županijskom sudu odgođena je zbog zdravstvenih problema optužene Jasmine Bilonić koja je zbog problema sa srcem završila u bolnici, a trenutno se nalazi na kućnoj njezi, piše Slobodna Dalmacija.

Vezani članci Zastava duginih boja Švicarci na referendumu podržali zakon protiv homofobije, kazne do tri godine zatvora Slika nije dostupna FRA ŠIME OSTAO BEZ AUTOMOBILA Na javnoj dražbi prodan za više od 150.000 kuna

Podsjetimo, Jasmina Bilonić je optužena za poticanje fra Šime Nimca na zloupotrebu kojom su otuđili 9,8 milijuna kuna od prodaje crkvenog zemljišta.

Suđenje fra Nimcu: Nadbiskup Marin Barišić moli da ga više ne zovu za svjedoka

'Šime je platio osobno vozilo 400.000 kuna, poduzetniku iz Zagreba je posudio 1,8 milijuna kuna, jahta je plaćena oko 900.000 kuna, na računu Jasmine Bilonić se nalazi 2,3 milijuna kuna, vraćeno je dugova u iznosu od pola milijuna kuna. Za ostatak od 4 milijuna zaključujem kako se nalazi u Švicarskoj upravo iz kazivanja oboje optuženih tijekom postupka i prijedloga da se sasluša Paul Bamfi iz Lugana na okolnosti primopredaje novca', tvrdi pravni strateg Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije iz Baške Vode, Željko Ćapin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook