Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografija za pamćenje

"Neopisivo": Predsjednica objavila fotografiju s Vatrenima i Putinom

Foto: Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook
Foto: Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook
Hrvatski nogometni savez objavio je fotografiju hrvatske nogometne reprezentacije i stožera nakon povijesnog finala na Mundijalu u Moskvi.

S igračima i članovima stožera fotografirala se hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović te ruski predsjednik Vladimir Putin.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Emomali Rahmon Nakon napada u Moskvi Rusija proširila istragu i na Tandžikistan: Nadgledat će ju sam vrh države Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada

Fotografiju HNS-a na svojem je Facebooku Predsjednica objavila nakon svečane dodjele pehara i medalja.

Podsjetimo, nakon što su igrači hrvatske reprezentacije primili svoje srebrne medalje iznad Lužnjikija se otvorilo nebo pa su Francuzi  svoja zlata, kao i pehar osvajača Svjetskog prvenstva, primali po velikom pljusku.

Naravno da im to sreću nije moglo pokvariti, ali sve je izgledalo pomalo bizarno. Naročito scena u kojoj su francuski predsjednik Emmanuel Macron i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čestitali svjetskim prvacima mokri do kože.

U jednom je trenutku naša predsjednica odlučila poljubiti pehar, pa je to učinio i francuski predsjednik.

Naša predsjednica u dresu, a Macron u odijelu, bili su potpuno mokri. Nekoliko minuta kasnije dobili su kišobrane odnosno ljude koji su ih držali iza njih. Ruski je pak predsjednik Vladimir Putin imao štitonošu od jakog pljuska odmah pa je on jedini na cijeloj proslavi ostao suh.

"Tražio sam od njih samo jednu stvar", kazao je Macron govoreći o susretu s nacionalnom nogometnom vrstom uoči odlaska na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. "Drugu zvijezdu", kazao je Macron misleći na drugi naslov svjetskog prvaka.

"Ja sam jako, jako ponosan na njih i mislim im to reći", kazao je Macron.

Francuski predsjednik imao je također samo riječi pohvale i za hrvatski tim koji je osvojio drugo mjesto na Mundijalu, kazavši da je "vrlo ponosan i na hrvatski tim, koji igra veličanstven nogomet".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene