Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zacrnilo se nebo

FOTO "Ovo je čudovište koje je nas je napalo": Čazmanski fotograf netom prije nevremena snimio monstruozni oblak

Golemi oblak nad Čazmom
Golemi oblak nad Čazmom Foto: Davor Kirin
Poznati čazmanski fotograf netom prije velike oluje snimio je ogroman oblak nad gradom.

Čazmu je u četvrtak pogodilo nevrijeme kakvo taj kraj ne pamti. Bjelovarsko-bilogorski župan već je najavio proglašenje elementarne nepogode zbog enormnih šteta.

Trenutak prije nego što će se nad grad sručiti velika oluja poznati čazmanski fotograf Davor Kirin snimio je fotografije koje će vjerojatno pamtiti čitav život. 

"Ovo je čudovište koje nas je napalo", napisao je uz fotografije na kojima se vidi monstruozan oblak koji se prijeteći nadvio nad gradom.

 

"Užas za gledati sliku, a kamoli doživjeti to nevrijeme", jedan je od brojnih komentara.

Pročitajte i ovo Posljedice nevremena - 2 ZBRAJA SE ŠTETA VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte strašne posljedice nezapamćenog nevremena u Čazmi

Pročitajte i ovo Posljedice nevremena - 1 POD PLJUSKOM I MUNJAMA Reporter Dnevnika Nove TV iz Čazme: Mještani ne pamte ovakvo nevrijeme - "Užasno. Brat i mama su plakali, od tih kamiona mi živimo"

U nevremenu je više od 30 kuća ostalo bez krova, još se ne zna broj oštećenih, stradali su i automobili, usjevi. Još 20-ak posto kućanstava nema struje. Djevojčica koja je za vrijeme oluje stajala na autobusnoj stanici ozlijedila je nogu i prebačena je Klaićevu, a danas je ozlijeđen muškarac koji je pao dok je prijatelju pomagao popravljati krov.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene